Criterios generales de la política económica para 1991. - Salinas Gortari, C.de
Prezident Mexika Carlos Salinas de Gortari predkladá poslaneckej snemovni 15.11.1990 všeobecné kritériá ekonomickej politiky pre r. 1991. Ide o stabilizáciu cien, obnovu vzrastu ekonomiky a trvalé zvyšovanie životnej úrovne. Základné prvky rozvoja, ktorými sa má Mexiko uberať, analýza súčasného stavu a medzinárodné perspektívy.