<Die> am wenigsten entwickelten Länder an der Schwelle zu den 90er Jahren - binnen- und aussenwirtschaftliche Probleme, Nord-Süd-Zusammenarbeit. - Klenner, U.
Problémy 24 najmenej rozvinutých krajín podľa OSN, kde žije v súčasnosti 400 mil. ľudí. Akčný program OSN na 80. roky pre pozdvihnutie málo rozvinutých krajín. Ekonomický a sociálny vývoj týchto krajín a ich nasmerovanie v 90. rokoch, potreba zvolania konferencie OSN.