Od strukturálních změn k demilitarizaci sovietské ekonomiky. (II). - Kondratěnko, V.
Hospodárska situácia v ZSSR od roku 1988. Štatistické porovnanie ekonomík a spotreby v ZSSR a USA. Analýza sovietskej štruktúry ekonomiky, výroba a vývoz zbraní. Štátny program konverzie vojenského priemyslu do roku 1995. Potreba demilitarizácie sovietskej ekonomiky. Charakteristika vojensko-priemyselného komplexu.