Predposylki pod'jema. (K itogam vsesojuznogo sobranija rukovoditelej gosudarstvennych predprijatij). - Gubanov, S.
Potreba obmedzenia špekulatívnych zdrojov a príjmov. Absencia štruktúrnej politiky a destabilizácia národného hospodárstva ekonomickou politikou štátu. Problémy spojenia stabilizácie s privatizáciou. Vzťah plánovania a stabilizácie. Možnosti obnovy regulovateľnosti hospodárstva.