Programa Nacional de Desarollo de los Pueblos Indígenas, 1991-1994. Una visión global.
Program rozvoja a podpory indiánskeho obyvateľstva v Mexiku vypracovaný Národným inštitútom pre indiánske kultúry. Proveniencia indiánskeho obyvateľstva v Mexiku - percentuálne rozdelenie indiánskych národností. Zamestnanie a ekonomická situácia Indiánov, súdnictvo, zdravotníctvo, životná úroveň, školstvo, kultúra, infraštruktúra, financie a investície. Úpravy nespravodlivosti a frontálny útok proti chudobe indiánskych národov.