Soviet economic development and the Third World. - Albricht, D.E
Vplyv spomalenia hospodárskeho vývoja ZSSR na jeho vplyv v krajinách tretieho sveta. Interpretácia stratégií, ktoré ZSSR uplatňuje na opätovné posilnenie svojich pozícií v týchto krajinách. Vývoj vzájomných vzťahov v ekonomickej oblasti.