Sytuacja gospodarzca kraju w 1990 roku. - Chroscicki, T.
Vývoj poľského hospodárstva v roku 1990. Nový hospodársky program začatý roku 1990, jeho hlavné ciele a opatrenia na ich zaistenie. Postupné výsledky hospodárskej činnosti a opatrení v priebehu roku 1990 v jednotlivých sektoroch. Základné ukazovatele hospodárskej situácie krajiny v roku 1990.