<The> Spanish economy: recent trends.
Trendy španielskej ekonomiky na konci 90. rokov. Tempo rastu hlavných ekon. ukazovateľov 1989-90 v porovnaní s r. 1983: HNP, domáci a finálny dopyt, spotreba, investície, výdavky na výstavbu, zamestnanosť, náklady a ceny, platobná bilancia, analýza kapitálových účtov. Tendencie menového a finančného vývoja, úroková miera. Výhľady menovej politiky na r. 1991 na základe vývoja v r. 1989 a 1990.