Wirtschaftszahlen.
Čísla o vývoji hospodárstva SRN bez nových spolkových krajín od februára 1990 do januára 1991 v porovnaní s r. 1989. Vývoj cien na svetových trhoch a výrobných, nákupných a spotrebiteľských cien poľnohospodárskych výrobkov a služieb. Štatistické údaje spracované v tabuľkách.