Wirtschaftszahlen.
Údaje o vývoji hospodárstva SRN bez nových spolkových krajín od marca 1990 do februára 1991 v porovnaní s rokom 1989. Vývoj cien na svetovom trhu a výrobných, nákupných a spotrebiteľských cien poľnohospodárskych výrobkov a služieb.