Strategie československé ekonomiky do roku 1992. - Kreuter, J.
Prechod na trhovú ekonomiku v ČSFR sa uskutočňuje v situácii, kedy sa rozpadlo zahraničné zázemie čs. ekonomiky a vnútorná ekonomika je v havarijnom stave. Dokument "Rozvojová stratégia čs. ekonomiky do r. 1992" formuluje a navrhuje strategické postupy na zvládnutie jestvujúcich rizík. Charakteristika východísk a cieľov dvojročnej hospodárskej stratégie.