Adjustment Problems of the Enterprises in Transition from Central Planning to a Market Economy. - Schmögnerová, Brigita
Analýza štruktúrnej adaptácie podnikov v prechodnom období v krátkodobom a dlhodobejšom časovom horizonte. Obmedzené adaptačné možnosti podnikov v dôsledku zvyškov centrálne plánovaného modelu. Privatizácia a efektívnosť v privatizovaných podnikoch.