Alternativi na privatizacijata. - Kolev, B.
Prezentácia dvoch základných metód privatizácie: administratívno-selektívna s prioritou administratívneho pokračovania a pracovno-konzultačná, pri ktorej iniciatíva vychádza z pracovného kolektívu daného podniku. Skúmanie problémov štruktúrnych zmien v hospodárstve.