Co a kdo je akonomické centrum? - Dubský, M.
Existencia a činnosť ekonomického centra pri rozhodovaní o ďalšom rozvoji a fungovaní ekonomiky. Vstup vlády do rokovaní čs. podnikov so zahraničnými partnermi (Škoda Mladá Boleslav, Svit Zlín a pod.). Problémy so začiatočnými právnymi úkonami pri súkromnom podnikaní na centrálnych administratívnych orgánoch.