Dvě koncepce cesty k privatizaci. - Stuna, S.
Oddelenie štátu od ekonomickej sféry ako jediná cesta k obnove trhovej ekonomiky. Vznik ideologicky podfarbenej diskusie namiesto skutočnej komercializácie. Metódy, ako uvoľniť iniciatívu podnikov a ako dospieť k účelnému rozdeleniu kapitálovej účasti.