Euromoney na Wegrzech. - Wdowiak, J.
O medzinárodnej konferencii pod názvom "Euromoney" v Budapešti (december 1990). Privatizácia ako dominujúci smer reforiem vo východnej Európe. Maďarsko zamietlo šokovú hospodársku reformu. Liberalizácia cien, zahraničný obchod, výmenný kurz, kapitálový trh, stabilizačný a sociálny program. Negatívne javy hospodárskej reformy v Maďarsku a rozbor ich príčin. Zahraniční odborníci o ekonomických problémoch vo východnej Európe.