Joint study urges radical reforms for Soviet economy. - Starrels, J.
Návrhy štúdie o pomoci sovietskej ekonomike vypracovanej MMF, Svetovou bankou, Organizáciou pre hospodársku spoluprácu a rozvoj a Európskou bankou pre prestavbu a rozvoj. Dôvody neúspechov v prvej fáze sanácie hospodárstva. Návrhy opatrení reformy.