K vývoji ekonomiky v roce 1991. - Ungerman, J.
Východiskom úvah o vývoji ekonomiky v r. 1991 je dôsledná realizácia scenára ekonomickej reformy, ktorá vytvára základný systémový i makroekonomický rámec pohybu ekonomiky. Rozbor pravdepodobnej reakcie ekonomiky na nové systémové podmienky. Charakteristika troch fáz ekonomického vývoja: fázy cenového nárazu, fázy adaptácie ekonomiky a fázy oživenia.