Liberalna reforma gospodarcza w Niemczech zachodnich po II wojnie swiatowej - wzor dla krajów Europy Wschodniej i Srodkowej? - Golinowska, S.
Hospodárska situácia Nemecka v r. 1945-1948. Zásadné kroky reformy - finančná reforma, voľné ceny, demonopolizácia. Hospodárska pomoc Nemecku. Prvé efekty reformy po r. 1948. Sociálne opatrenia. Prejavy hospodárskeho zázraku v NSR. Porovnanie poľských reformných podmienok z r. 1990 s nemeckými v r. 1948.