Nad prvními výsledky reformy. - Seják, Josef
Zhodnotenie trendov a prvých výsledkov ekonomickej reformy. Koncepcia reformy a odporúčania Medzinárodného menového fondu a Svetovej banky. Negatívne dôsledky devalvácie, vnútornej zmeniteľnosti meny a voľných cien, čo sú opatrenia, slúžiace najmä zahraničiu. Nebezpečenstvo vysokého nárastu zahraničnej zadlženosti.