Neobchodimoje uslovije perechoda k rynku. - Popova, T.
Základné prístupy k deetatizácii sovietskej ekonomiky (rozdelenie vlastníctva medzi všetkých, medzi členov pracovných kolektívov). Problémy bezplatného rozdania akcií. Účasť zahraničného kapitálu v deetatizácií. Princípy oceňovania hodnoty podniku. Ceny bytov.