Nové dimenzie sociálneho blahobytu. - Ondrčka, P.
Integrácia domácnosti a sociálne sféry v oblasti výrobných aktivít - predpoklad pre zabezpečenie plnej sociálnej starostlivosti. Trhovo orientovaná stratégia (americké riešenie) a štátne orientovaná stratégia (švédska cesta).