Podmínky plynulého přechodu na tržní hospodářství. - Hubálek, K.
Rozhodnutie o vhodnom modele prechodu ako východisko. Priaznivé faktory prechodu na trhové hospodárstvo. Nepriaznivé faktory pri koncipovaní nových pravidiel podnikania. Vhodnosť modelu založeného na postupnom otváraní sa svetovému trhu. Skúmanie predpokladov čo najmenej konfliktného prechodu na trhový mechanizmus.