Polsko: jak z hospodářské stagnace? - Urban, Luděk
Negatíva a pozitíva poľskej ekonomickej reformy. Nepomer v dopyte a ponuke, v prebytku peňažného dopytu nad výrobnými možnosťami krajiny. Veľký pokles výroby a zamestnanosti. Stagnácia rozvoja ekonomiky a potreba realizácie radikálnej ekonomickej reformy a zavedenia atribútov trhovej ekonomiky.