Prywatyzacja przedsiebiorstw panstwowych w opinii naukowcov z RFN i Austrii.
Výhody plynúce z privatizácie štátnych podnikov, prípravy a priebeh tohto procesu. Výber podnikov pre privatizáciu, právne formy ich fungovania, prekážky privatizácie, problém predaja podnikov, tvorenie spoločností so zahraničnou účasťou a perspektívy privatizácie v Poľsku.