Reforma a suverenita občanov. - Bacová, Viera
Pokles rastu výkonnosti ekonomiky v doterajšom priebehu reformy. Reforma by mala viesť k rozmachu ekonomiky a slúžiť vlastným občanom a mala by zachovať určitú postupnosť reálnych krokov. Charakteristika nevyhnutných atribútov formovanej trhovej ekonomiky. Predpoklady upevňovania suverenity čs. občanom na domácej pôde. Hodnotenie reformných krokov podľa hľadiska zabezpečenia dlhodobého rastu a udržania suverenity občanov.