Argentina víctima de la guerra agrícola. El inclemente proteccionismo de los ricos. - Ábalo, C.
Dotácia na viaceré obilniny v USA má ťažké dôsledky na poľnohospodárstvo Argentíny. Poľnohospodárska vojna medzi USA a EHS ničí ceny a tým aj politiku prispôsobovania sa Argentíny. Blížiaca sa schôdzka Uruguayského kola GATT toto ešte zhoršila.