Cuatro tesis sobre el problema agrario Andino. De la lucha por la tierra a la lucha por el mercado. - Lajo Lazo, M.
Analýza 3 konceptov poľnohospodársko-dobytkárskeho uviaznutia v Peru a návrhy na riešenie. Štvrtý bod v kontexte s niektorými teóriami poľnohospodárstva, výživy a súčasného agropriemyslu.