<Der> Mensch ist, wie er isst. 34 Thesen zu Mensch und Ernährung 2000.
Tézy k výžive človeka, ktoré vypracovala skupina Nestle v Nemecku v roku 1985 spolu so GfK Marktforschung. Vplyv vysokého životného štandardu v Spolkovej republike na výživu a jej postavenie v živote človeka. Súvislosť medzi jedením a statusom človeka.