<Der> schwere Weg des landwirtschaftlichen Umbaus in den neuen Bundesländern. - Heller, G.
Problémy, ktoré sa prejavujú pri prestavbe poľnohospodárstva v nových spolkových krajinách SRN. Nutnosť zmenšiť poľnohospodárske podniky a znížiť stavy pracovníkov. Vyriešenie vlastníckych vzťahov, ktoré sa dotýkajú diferencovaných záujmov.