Izmenenija v upravlenii agropromyšlennym proizvodstvom. - Serkov, A.
Zmeny charakteru riadiacej práce v agrokomplexe pri prechode k trhovému hospodárstvu. Využívanie demokratických foriem. Využitie formy združení, koncernov, medziodvetvových štátnych združení, hospodárskych asociácií a i. Akciové spoločnosti. Rozvoj obchodnej infraštruktúry a marketingu. Zosilnenie kontrolných funkcií.