<La> agricultura en una economía de auge de las exportaciones. Analisis comparativo de las politicas de Indonesia, México y Nigeria. - Scherr, S.J
Značné zvýšenie exportu v r. 1973-1981 a hlavne ceny nafty až 12x/70 neprinieslo žiadanú podporu rozvoja agrikultúre. Produkcia ťažby nafty v Indonézii, Mexiku a Nigérii. Hlavné poľnohospodárske ukazovatele. Zmeny v dopyte po poľnohospodárskych produktoch. Vzrast a rozdelenie príjmov a úloha štátu. Prostriedky na poľnohospodársku výrobu.