Výrobně ekonomické, organizační a technické aspekty rozvoje potravinářského průmyslu. - Hubáček, J.
Decentralizácia monopolných výrobno-organizačných a podnikových štruktúr. Výrobno-spotrebné alokačné väzby. Decentralizácia, reprivatizácia a privatizácia potravinárskych podnikov. Výrobno-technická základňa, priority a tendencie jej rozvoja. Materiálno-technické zabezpečenie rozvoja výrobno-technickej základne.