Obogacivanje domace turističke ponude. - Krkic, S.
Cestovný ruch v Juhoslávii stagnuje najmä preto, lebo záujem o pobyt pri mori prudko klesá. Rozvoj cestovného ruchu - budovať a využívať existujúce rekreačné chaty na víkendový pobyt. Údaje o počte lôžok v jednotlivých republikách. Navrhujú sa opatrenia, ktoré umožnia rozšíriť ponuku cestovných kancelárií o pobyt v rekreačných chatkách.