Dopad cenových deformací na dnešní ekonomiku. - Hejnák, M.
Úvaha o vzťahu štrukturálnej a cenovej politiky v minulosti a v súčasnosti, ale predovšetkým v najbližšej budúcnosti. Liberalizácia cien a cenové deformácie. Relatívne ceny hlavných komoditných skupín v rámci individuálnej spotreby v roku 1985. Cenová deformácia a zákon o cenách.