K pojetí regulace cen v novém zákoně o cenách. - Soukup, P.
Zachovanie regulačnej úlohy štátu ako jedna z podstatných charakteristík česko-slovenského modelu zmiešanej trhovej ekonomiky pre prechodné obdobie. Problematika usmerňovania cien a zhodnotenie nového zákona o cenách.