Nad scénařem ekonomické reformy. O úloze cen v prvé etapě přechodu k trhu. - Seják, Josef
Funkcia cien a inštitucionálne - systémové podmienky, v ktorých majú ceny pôsobiť. Zmeny v tvorbe cien. Vzťah ekonomickej súťaže a voľnej zmluvnej tvorby cien. Podmienky čs. ekonomiky a prijatie konceptu reformy presadzovaného Svetovou bankou a Medzinárodným menovým fondom. Charakteristika scenára a jednotlivých etáp reformy.