Východiská cenových špecifík rozvoja trhu polotovarov v ekonomike ČSFR. - Kárász, Pavol
Osobitosti trhu polotovarov (suroviny, materiál, energia a ostatné výrobky spotrebúvané výrobnými organizáciami v rámci výrobnej spotreby). Skúmanie cenových mechanizmov a cenových špecifík vytvárajúceho sa trhu polotovarov prostredníctvom cenových elasticít. Dôchodková a produkčná elasticita ceny vyrobenej produkcie.