piacgazdasági változások emberi tényezöi. - Pirityi, O.
Vplyv prechodu na trhové hospodárstvo na ľudský faktor. Etické zásady, ktoré treba dodržať v trhovom hospodárstve. Prehodnotenie hospodárskej filozofie. Práva, povinnosti a zodpovednosť podnikateľa voči svojim zamestnancom. Dodržanie pravidiel hry v konkurenčnom boji.