test of services marketing theory: consumer information acquisition activities. - Murray, K.B
Úloha, ktorú hrá informovanosť zákazníka o poskytovaných službách pri rozhodovaní o ich využívaní. Interné a externé typy poskytovaných informácií. Zníženie rizika očakávaného pri využívaní služieb po rozšírení informačných zdrojov.