Competitive equilibrium for incomplete market structures. - Younes, Y.
Analýza problémov existencie a určenia konkurenčnej rovnováhy v nedokonalých trhových štruktúrach. Trhové správania bežného spotrebiteľa. Pojem cenového systému a cenového vektora. Funkcie dopytu. Klasické štatistické a bázické metódy, ich použitie a výhody. Existencia pseudorovnováhy.