Formirovanije obščesojuznych rynočnych svjazej. - Gorškov, M.
Ekonomické nástroje na veľkom trhu (ochrana výrobcov, jednotná investičná politika, daňová a banková politika). Pasívne saldo vo vzájomných dodávkach u väčšiny zväzových republík. Zmeny vo vzájomných bilanciách pri prechode na trhové vzťahy. Zmeny vzťahov výrobcov a spotrebiteľov. Nositelia trhových vzťahov.