Market uncertainty and competitive aquilibrium entry. - Lim, Ch
Voľba okamžitého alebo neskoršieho vstupu podniku na trh závisí na vzájomnom pôsobení nákladov a stochastických podmienok dopytu. Podmienky konkurenčnej rovnováhy určujúce spôsob vstupu na trh. Porovnávacie štatistické výsledky ukazujú, ako sa spôsoby vstupu pri konkurenčnej rovnováhe menia vplyvom zmien v rôznych podmienkach trhu.