Marketing investičního dodavatele. - Hlas, A.
Rozdiely v aplikácií marketingu na rôzne odbory a odvetvia podnikateľskej aktivity. Trh dodávok pre investície a výrobok na tomto trhu. Cena dodávky pre investície. Distribučné cesty a komunikačná i propagačná podpora predaja.