Marketing to retailers: A battle for distribution? - Davies, G.
Mapovanie trendu narastania autority maloobchodníkov vo Veľkej Británii a ovplyvňovanie stratégie obchodného marketingu, ktorý by si mali výrobcovia osvojiť. Vzájomné vzťahy a požiadavky na užšiu spoluprácu medzi výrobcom a obchodníkom. Zmeny v chápaní obchodu vo vzťahu k zákazníkom. Stratégie používané výrobcami v súvislosti s označovaním výrobkov.