Marketing v sovmestnych predprijatijach. - Sevruk, V.
Vysvetlenie pojmu marketingu podľa Ph. Kotlera. Jeho použiteľnosť v spoločnom podniku. Klasifikácia spoločných podnikov (SP) a nevyhnutnosť prispôsobiť koncepciu marketingu druhu SP. Základné koncepcie marketingu: výrobná, výrobková, obchodná, tradičná, sociálna. Metódy určenia cien produkcie SP uplatňovanej v zahraničí.