Plan i rynok: dialektika sočetanija. - Ivančenko, V.
Regulovaný trh u niektorých západných ekonómov a problém vzťahu administratívneho a ekonomického pôsobenia na trh. Úlohy nového systému plánovania (štátne objednávky a i.). Integrácia plánu a trhu v technológii plánovania. Kontrolná funkcia trhu vo vzťahu k plánu. Problém stability a prechodu k trhovému hospodárstvu v ZSSR.