Spros i jego udovletvorenije. - Levin, A.
Otázka stabilizácie spotrebiteľského trhu v ZSSR. Vybilancovanie trhu pomocou cien. Príčiny destabilizácie spotrebiteľského trhu (investície, nedostatky hospodárskeho mechanizmu, obchod). Potreba štruktúrnej prestavby ekonomiky a investícií do výroby spotrebných tovarov. Privatizácia v obchode a nekontrolovaný pohyb cien.