Trends im Marketing: Mehr Qualität der Beziehungen zum Markt. Gedankenaustausch mit Gerd Gerken zu seinem "Abschied vom Marketing".
Formulovanie hlavných úloh a budúcich trendov marketingu. Spájanie individuálneho záujmu podniku so sociálnymi záujmami. Nutnosť prekonať nezáujem zákazníkov o zásady hlásené marketingom a zvýšiť kvalitu vzťahov medzi marketingom a trhom.