Vazba marketingu, vývoje a řízení jakosti jako strategická cesta k úspěchu. - Nenadál, Jaroslav
Pozície ČSFR na zahraničných trhoch. Efektívnosť vývozu a jeho rozsah. Dôsledky centrálneho plánovania, socialistickej monopolizácie a absencie reálneho trhu. Orientácia na zákazníka. Vzťah inovácií, vývojových prác a akosti výrobku. Súbor činností zaoberajúci sa riešením problematiky ponuky a dopytu.